top of page
IMG_6247_edited.png

Sales Training.

Sales is een vak apart en vereist vele jaren aan ervaring en kennis om te beheersen. Het is verassend, afwisselend en zit vaak boordevol verschillende uitdagingen. Iedere klant is anders en vergt een andere aanpak en strategie. Het is daarom belangrijk om de verschillende klanten en situaties te begrijpen, zodat je daar op de juiste manier mee om kan gaan.

Wil je de sales conversie verhogen? Meer nieuwe klanten werven? Of wil je de klanttevredenheid bevorderen? Wat de opgestelde doelstellingen ook zijn, met de juiste sales vaardigheden kan je alles mogelijk maken.

Na een All-Star Training worden al uw verkooptargets met gemak behaald. U haalt het maximale uit uw bedrijf en laat geen kansen meer liggen!

 

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek  om te kijken wat wij voor je bedrijf kunnen betekenen!

Werkwijze.

Wat ons onderscheidt van de meeste conventionele trainingsbedrijven is onze aanpak. Onze trainers zijn ondernemers die dagelijks nog werkzaam zijn in de sales en bieden uiteraard hoogwaardig maatwerk voor al uw vraagstukken.

 

Dit doen wij door diep te duiken in uw bedrijfsvoering en mee te draaien in de praktijk; het dagelijks leven van uw bedrijf. Wij gaan observeren en ontdekken waar de kansen liggen. Vervolgens gaan wij een op maat gemaakte aanpak implementeren. Hierbij bent u dus verzekerd van maximale effectiviteit van de training, omdat deze afgesteld is op de benodigdheden binnen uw bedrijf.

Ook bieden wij meerdaagse sales training aan waarbij alles op het gebied van sales wordt geleerd. Wij zullen alvorens de training samen met u bespreken wat de benodigdheden en wensen zijn voor de training en stellen deze op maat op. 

- "Onze doelstelling is om uw sales/verkoop afdeling op te voeren en te laten presteren op maximale toeren. Met de juiste sales vaardigheden, is dat zeker mogelijk!"

Meer weten? Neem snel contact op voor een kennismaking met All-Star-Sales!

Bedankt!

Trainers.

412c6188-401e-4071-a753-d68479fff2ae_edi
IMG_6854_edited.jpg
IMG_6857_edited.jpg

Jimmy

Jimmy is gespecialiseerd in het een-op-een trainen van mensen. Als ondernemer stuurt hij dagelijks sales teams aan voor diverse projecten. Hij ziet overal kansen in en is een echte optimist. Wanneer Jimmy aanwezig is, voel je een positieve energie om je heen.

 

"Het belangrijkste in sales is je mindset, en daar vertel ik je graag meer over!"

Riccardo

Riccardo is een gedreven sales manager met vele jaren ervaring. Hij heeft een passie voor trainingen geven aan groepen, en dat merk je zeker terug in zijn trainingen. Hij krijgt een goede kick wanneer hij mensen laat slagen in zijn of haar doelstellingen. Hij bouwt oprechte connecties met mensen op en dat voel je. Met Riccardo in de buurt is succes nabij.

Matei

Matei is een all-round ervaren en gedreven sales trainer. Hij weet overal oplossingen op te vinden en gaat net zo lang door tot iedereen tevreden is. Hij heeft veel ervaring op management niveau en weet hoe je (groepen) mensen motiveert en stimuleert. Matei wordt enthousiast als jij dat ook wordt!

Wat zeggen onze klanten?

foto-kamil.webp

Kamil - Accountmanager
Monkey Vision

All Star Sales kwam langs bij ons op locatie om een sales training te verzorgen. De training was voor onze account- en onze projectmanager. Ze hebben van tevoren netjes gebeld om onze behoeften in kaart te brengen en hebben aan de hand daarvan de training op maat gemaakt. De heren kwamen meteen over als professionele sales trainers en de training ging precies over wat we wilden leren.

We hebben allebei, op ons eigen niveau, nieuwe commerciële vaardigheden en technieken geleerd. Bij All Star Sales werken leuke jonge gasten met veel ervaring die je iets kunnen bijbrengen van de basis sales skills tot de meer gevorderde technieken. Wij zijn erg tevreden over de training en gaan het meteen toepassen binnen het bedrijf :) Bedankt!

IMG_7318_edited.jpg

Emrah
Horecaondernemer 

Afgelopen maandag een individuele sales training gekregen, voornamelijk over onderhandeling technieken, relatiemanagement en leiding geven. Ik dacht dat ik alles wel wist, maar toch veel geleerd van het All-Star team. De training was speciaal samengesteld en op maat gemaakt, dus we hebben geen tijd besteed aan onderwerpen die niet nodig waren. Zo bleef de training interessant en leerzaam.

 

Ook het contact erna is uitstekend (valt niet te zeggen over anderen bedrijven). Ik raad iedereen aan om langs te gaan bij All-Star-Sales!

Bedankt voor de leerzame en effectieve training!

bottom of page