top of page

WERKEN BIJ ONS.

Wat kun je van ons verwachten

Bij veel salesbedrijven draait het alleen maar om keiharde targets en sales. Natuurlijk zijn deze belangrijk, dat gaan wij niet ontkennen. Maar bij ons is dit niet het belangrijkste.

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij lol hebben in hun werk! Dat zij vol enthousiasme 's-morgens binnen komen en staan te popelen om te beginnen. Dit is waar wij voor staan, en dit is waarom wij de beste zijn in wat wij doen en top resultaten behalen!

Bij ons draait het om de mensen. Onze medewerkers worden één op één persoonlijk getraind en begeleid, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling voorop staan. Geen ervaring met sales? Geen probleem, wij leiden jou op tot een ervaren salesexpert en leren jou de fijne kneepjes van het vak! 

Werken bij All-Star Sales is dus veel meer dan een baan. Je werkt met enthousiaste collega's aan de leukste projecten waarmee je echt impact kunt maken. Je kunt bij ons vanaf minimaal 3 dagen aan de slag als buitendienst medewerker en kan jouw eigen succes en verdiensten bepalen!  

Wat verwachten wij van jou

Wij verwachten dat jij je voor 100% wilt inzetten voor deze baan. Dat jij elke ochtend met een Good Mood aan jouw dag begint en samen met jouw All-Star collega's er een TOP dag van maakt of het nu regent, sneeuwt of 30 graden is!

Daarnaast verwachten wij dat jij woonachtig bent in de regio Rotterdam, goed Nederlands spreekt en jezelf goed kunt presenteren tegenover onze klanten.

Een rijbewijs is een pre maar niet noodzakelijk.

We are ready! Are you?

Vul snel jouw gegevens hieronder in and hit that button!

We zullen zsm persoonlijk contact met jou opnemen voor het inplannen van een kennismakingsgesprek!

Solliciteren

Bedankt voor jouw inzending!

bottom of page